Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 22 mai 16, 18:25

Slik jeg ser det er det kun å innføre kynisme som kan redde resten av sesongen.

Back to basic. Vi må begynne å spille med flate ledd, gjerne 4-4-2. Knallhardt duelspill og overganger. Benytte hurtighet og overgangspill. Keep it simple, og styrk laget etterhvert som resultatene kommer..

Det var en ting Knut Thorbjørn Eggen gjorde da han kom til FFK og det var å selge seg dyrt til motstandern ved å ikke gi noe gratis. Han var opptatt av å gå ut i mediene og si at vi skulle være kyniske, og at alt fokus var å komme seg oppover på tabellen.

Det var ikke før i hans fjerde sesong i FFK han innførte 4-3-3. 

Det var 2 knallsterke duellspillere på topp som var en pest og en plage å møte for forsvaret til motstanderen, og det var en forsvarsfirer bak som oste av rutine og styrte skuta med fast hånd. 

Dagens FFK spiller naivt, og spillerne tror de er stjerner, og at resultatene skal komme av seg selv. Dette er desverre ett problem vi har hatt noen år, men hva kan man forvente når spillere som hentes inn kommer fra grisgrente strøk som sjeldent eller aldri har levert på toppnivå. Grunnen er jo fordi resultatene rett og slett har vært for dårlig over tid, og da får vi ikke inn de rette spillerne heller!

4-4-2

               PMK

MS-AS-MTJ-Sansara

Tønne-Shola-PK-Begby

         Aalbu-Kapi

Sansara klinker ball til Aalbu, midtbanespillerne kriger andreball og kanter løper i rom, med Kapizich som sikteunkt foran mål!

Ellers krige og takle for å vinne ball!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f