Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 08 apr 16, 12:31

Bare to dager til neste kamp og ingen ny tråd? Latsabber! Tongue out

En oppløftende førsteomgang mot Levanger ble fulgt opp av en direkte dårlig andreomgang, og sesongen ble innledet med tap. Søndagens motstander møtte et bedre lag og gikk på et styggere tap, de røk 0-3 mot Sandefjord i sin åpningskamp. 

Strømmen har vi hatt varierende resultater mot. Tar vi for oss nyere tid (fra 2010) har vi tre seire, to uavgjort og tre tap i serien. To av seirene har kommet i de to seneste bortekampene, det kan vi jo ta med oss som et godt tegn.

Lagoppstilling da, hva tror vi om det? Satse på de samme som sist og forhåpentligvis ha et mer samspilt lag (særlig defensivt) eller benke de som gjorde seg mest bort i åpningskampen? Selv heller jeg mot det første, jeg liker ikke utstrakt sjonglering med forsvaret, og spesielt ikke etter én kamp. Da skal man være bra sikker på at en ny oppstilling er bedre.

Et pluss for vår side er supportermobilisieringen foran denne kampen. Med bra trøkk fra et bortefelt som er større enn vanlig, kan vi forhåpentligvis løfte spillerne slik at de holder intensiteten oppe i samtlige 90 minutter pluss tillegg.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f