Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 29 mar 16, 22:11
Endret: 29 mar 16, 22:13
Endret av: Costanza

Vi har i hvert fall mye å revansjere fra fjorårets kamp, hvor vi raknet fullstendig etter at vi ledet 2-0 og Levanger knapt hadde vært over midtbanen før de scoret to i sluttminuttene og fikk uavgjort. Den kampen staket på mange måter ut kursen for resten av sesongen. 

Levanger fikk en god generalprøve med 2-2 mot Bodø/Glimt og har jevnt over gjort det bedre enn oss gjennom vinteren. Det var nok også ideelt for dem å møte Glimt på bortebane en uke før kampen mot oss, siden vi og Glimt spiller ganske likt. Ingen tvil om at Levanger vil være godt forberedt, og Magnus Powell fremstår som en spennende trenertype. Levanger har også flere målfarlige spillere i laget, særlig Jo Sondre Aas som er en notorisk målscorer på dette nivået, og Bendik Bye som scoret hele 15 mål i fjor (for et bunnlag). I tillegg har de jokere som Ørjan Hopen og en spennende spanjol i Adria Mateo Lopez. 

Når det gjelder vårt lag så virker det som PMK er ute med skade. Håvar Jenssen fikk ikke akkurat noen selvtillitsboost av å tabbe seg ut i generalprøven, men jeg regner med at han starter kampen, selv om Masalin kanskje ville vært et tryggere valg. Men JHH er prinsippfast og har åpenbart rangert Jenssen som nummer to av keeperne, og han kommer til å stå ved det.

Backene sier seg selv. I midtforvaret er Thømt Jensen sikker. Spørsmålet er om Sansara eller Straith blir hans partner. Straith er nok JHHs klare førstevalg, men Sansara har klart seg ganske bra i de siste treningskampene, og Straith kommer tilbake sent inn mot kampen med lang reise og landslagsfotball i kroppen. Jeg tror likevel han starter om han er fit.

På midten starter Karoliussen i ankerrollen. Det er en spiller jeg hadde stor tro på da han ble hentet, men har vært en stor og gjennomgående skuffelse i hele vinter. Han har absolutt ikke funnet rollen sin og sliter med både tempo og ballfordeling (som han egentlig er veldig god på). Siden JHH helt tydelig ikke har tillit til Risholt, har han heller ingen reell konkurranse om plassen i laget. Brix er klokkeklar som indreløper, og det samme er Aalbu nå som Kapidzic har kommet inn og sannsynligvis går rett inn på laget.

Spørsmålet er om JHH velger Begby eller Kaland i den ene kantrollen. Kaland har vært forfedelig svak og pregløs i samtlige kamper. Begby har heller ikke vært strålende, men langt bedre enn Kaland. Sistnevnte er imidlertid JHHs mann, og har blitt brukt som et førstevalg gjennom hele vinteren. Jeg tror dessverre ikke at JHH plutselig setter han ut av laget når alvoret starter. 

Det blir faktisk også litt spennende å se hvem JHH prioriterer å ta med på benken, og hvem som må se kampen fra tribunen. Troppen er jo nokså bred og jevn nå, og uten særlige skader. 

Uansett... alltid morsomt med seriestart!

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f