Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 25 okt 15, 18:05

Opprinnelig postet av Rey

Da er Brann klare for Tippeligaen og kommer til å være bakfulle helt fram til søndag når de skal møte Nest Sotra. Ikke bra

Det gikk som det måtte gå, men Nest Sotra trenger fortsatt hjelp for å berge plassen.

La oss oppsummere kampene som betyr noe i siste serierunde:

FFK-Nest Sotra: Vi berger oss definitivt med seier, det er meget mulig at vi berger oss med uavgjort og tap også. Nest vinne, ellers venter 2. divisjon.

Sulf-Ranheim: Her er det hjemmelaget som må vinne, for å komme seg opp på kval. Men om Hødd og Jerv også vinner, må de vinne ganske mye, ellers holder Ranheim seg foran på målforskjell.

Jerv-Follo: Jerv trenger poeng for å beholde kvalikplassen, men pga god målforskjell holder det med ett. For Follo er ett poeng godt nok dersom Bærum slår Bryne, pga målforskjellen - men dersom Bryne tar poeng må Follo vinne.

Hønefoss-Åsane: Hjemmelaget er klare for 2. divisjon. Åsane er nesten garantert å holde plassen. De rykker bare ned dersom Follo, Bryne og Levanger alle vinner samtidig som Strømmen og FFK begge tar minst ett poeng.

Levanger-Sogndal: Denne er grei, Levanger trenger poeng og Sogndal gjør det ikke. Levanger gykker ned dersom de taper og Follo vinner (for enten Bærum eller Bryne må nødvendigvis gå forbi dem).

Brann-Hødd: Hødd trenger poeng, helst tre, for å sikre kvalikplassen. Dersom Sulf spiller uavgjort og Hødd taper, blir det Sulf som tar plassen.

Strømmen-Kristiansund: Strømmen er i samme situasjon som oss, men med bedre målforskjell. Rykker ned med tap dersom FFK tar poeng samtidig som Levanger, Follo og Bryne vinner. Kristiansund har sikret kvalikplassen.

Bryne-Bærum: Siste rundes største drama, uten tvil. Det tapende laget går lukt ned i 2. divisjon. Med uavgjort kan begge rykke ned, det skjer dersom FFK og Levanger tar minst ett poeng og Follo tar tre.

Salige er de som ikke blir stresset av slikt.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f