Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 15 okt 15, 09:42

Vet ikke om noen trodde plassen allerede var sikker, men det som er sikkert er at de siste tre kampene blir tellende som bare pHanden. Hødd klarte merkelig nok å tape hjemme mot Hønefoss i går, det betyr at kvalikplassen deres er i fare og de vil ha alt å spille for på søndag. Heldigvis har vi stort sett unngått bunnivået vårt på hjemmebane, så jeg har en viss tro på seier.

Åsane borte: Vi har levert en del elendige bortekamper i år. Fem av de seks stygge tapene har kommet på bortebane, og ikke alle har vært mot topplag heller. Åsane er som oss ett av lagene som ligger rett over streken, det kan utmerket godt være slik at laget som vinner denne kampen er trygge før siste runde.

Nest Sotra hjemme: Dersom - Gud forby - vi fortsatt skulle være i fare for nedrykk før siste runde, så er statistikken vår mot de andre bunnlagene skremmende lesning. På hjemmebane har vi møtt seks av de sju lagene som ligger bak oss på tabellen, og vi har altså spilt uavgjort mot Åsane, Follo, Levanger, Hønefoss, OG Bærum. Fem av seks! Vi har kun slått Bryne.

I farta kan jeg ikke komme på et eneste statistisk faktum som er egnet til å roe nervene.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f