Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 06 okt 15, 12:34

Opprinnelig postet av Asgeir

Det var først etter at KTE forsvant ut av klubben (etter konflikt med Morgan om hvor den sporslige makta skulle ligger) at det økonomisk sett begynte å gå utfor på alvor. Nå sitter ikke jeg på tallene, riktignok, men jeg tror aldri det var snakk om så forferdelig mange millionene mens KTE trente laget.

Det var nok Runar Henriksen (eller kamelhårsfrakken som vi kaller ham) og FFK Sport AS (styret) som kjørte dette i grøfta med tildels ekstremt uvettig pengebruk.

Det er egentlig fryktelig vanskelig å gå på en økonomisk kjempesmell når det er 10 -12 tusen på tribunen annenhver helg, men det klarte FFK Sport AS.

Hvis økonomien hadde vært styrt av klubben hadde dette aldri skjedd, det er min mening om den saken.

---A---

Tar kortversjoen:

Klubben var teknisk konk i -96. Overlevde ved å selge stadion til FFK eiendom, og driften til Sport ASA.

Etter dette drev man med underskudd alle år(altså ASA, som hadde tatt over driften). Dog ikke teknsik sett alle år fordi man forskuterte inntekter(sponsor og sesongkort). Man "løste" likviditetskrisen sommeren -04 med å kjøpe flere spillere slik at man beholdt plassen i TL. Det var lek med monopolpenger hele veien i de gyldne årene. Å gi Morgan Andersen og Runar Henriksen skylda alene blir feil. De fikk ansvaret for det uansvarlige, og det startet lenge før dem.

 

Dette er en avsporing fra tråden, men poenget mitt er at det aldri har vært drevet bærekraftig tippeligafotball i Fredrikstad. Og det må vi ta inn over oss.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f