Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 05 okt 15, 02:13

Opprinnelig postet av mysthical

 De går på ikke nødvendigvis bare på stadion når det går bra resultatmessig, men de går på stadion når de føler de får valluta for pengene. Vi fylte opp stadion gang på gang under KTE selv om vi kjempen i bunn av TL fordi folk følte seg underholdt.

...

 Jada folk er glade for at vi igjen vinner kamper, men vi vinner de på en kjedelig måte. De store massene uteblir fra stadion.

...

 Enest jeg vet er at Arne ikke er rett mann fordi han klarer ikke få med seg byn i sin helhet.

FFK trakk fulle hus i TL, som du sier. Jeg var flere ganger med til det. Jeg går på stadion ved hver anledning jeg har når FFK spiller i TL. Jeg kan ikke svare for andre, men jeg tror flere har det som meg. Tippeligaen er underholdende, 1. og 2. divisjon er ikke. FFK trenger ikke vinne hver kamp, så lenge de spiller i TL er jeg i bunn og grunn tilfreds. 

Massene uteblir fra stadion enn så lenge, ja. Jeg tror det er fordi FFK fortsatt spiller i 1. divisjon, ikke fordi de spiller "kjedelig". 

Jeg tror at det som skal til for å få med seg byen i sin helhet er pokaler. Seriegull og cupgull samler massene, om noe. En bestemt spillestil som lyser av klubbens stolte historie og fremstår offensiv vil ikke samle massene, om enn spillestilen er aldri så flott, med mindre resultater kommer på kjøpet. 

Hvis spillestil er viktigere enn resultater så er det vel godt nok om FFK spiller i 2. eller 3. divisjon, bare de spiller en bestemt type fotball? Det er i alle fall ikke en filosofi som er egnet til å samle massene om FFK. 

Resultater kan man dessuten enes om. Vant vi så vant vi. Spillestil vil alltids kunne diskuteres. 

Personlig mener jeg FFK i år har fremstått vesentlig mer offensive etter at Erlandsen overtok. Eller mer presist; FFK lykkes oftere offensivt, såvel som defensivt. Kort sagt, de spiller bedre. Derfor vinner de oftere. Fortsetter de med det så tror jeg de snart er i TL igjen. Og da kommer flere enn jeg oftere til satdion enn i dag. Uansett om noen fortsatt måtte mene at spillestilen er feil. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f