Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 04 okt 15, 11:52

Det er helt riktig som enkelte her påpeker at fotball dreier seg å skåre flere mål enn motstanderen, men dette er en meget forenklet måte å se det på.

Fotball er underholdning og fotballbransjen lever av at folk føler seg underholdt. FFK konkurere med andre underholdningsbransjer. De konkurere mot ishockey, håndball, kino, revy, konsert osv osv. Hvis folk går på stadion og ikke føler at de får valutta for pengene kommer de nok ikke neste gang, da går de sikkert på kino i stede. Jada fotball er følelser og engasjement og man skal støtte laget i tykt og tynt. Det er helt riktig, men de store massene på stadion er de folk elsker å kalle medgangssupportere. De går på ikke nødvendigvis bare på stadion når det går bra resultatmessig, men de går på stadion når de føler de får valluta for pengene. Vi fylte opp stadion gang på gang under KTE selv om vi kjempen i bunn av TL fordi folk følte seg underholdt.

Gjennom Arne har vi ENDELIG fått en trener. Vi har ikke lenger en assistent til assistenten eller spillerutvikler. Vi har en trener. Han klarer å skape ett lag og få de til å jobbe sammen. Der skal Arne ha all mulig skryt. Han er fotballfaglig meget sterkt og sann sett er han en god ressurs for FFK. Men dessverre så har han en måte å spille fotball på som er lite underholdende. Spillestilen skaper ikke noe engasjement i byn. Jada folk er glade for at vi igjen vinner kamper, men vi vinner de på en kjedelig måte. De store massene uteblir fra stadion.

Bare det at Arne må bruke alle muligheter i offentlig tilstellninger til å forklare at han egentlig spiller offensiv fotball og at det folk ser på tribunen er feil sier det meste. Hadde Arne virkelig spilt offensiv fotball så hadde tema aldri blitt diskutert.

Det FFK trenger er en trener, en trener som får med seg spillerne, klubben og byn til å tro på sitt prosjekt. Det er nok ikke lett å finne en slik trener, men vi har nå tid til å lete. FFK må finne en slik trener. Enest jeg vet er at Arne ikke er rett mann fordi han klarer ikke få med seg byn i sin helhet.

---------------------------

Innerst inne er vi røde alle mannn

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f