Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 04 okt 15, 03:19
Endret: 04 okt 15, 03:22
Endret av: FlightOfTheRat

Opprinnelig postet av Vedahl

Motargumentet blir selvsagt underholdningsverdien. Til tider kan man hevde at denne er svært begrenset under Arne. Ønsker vi at FFK skal fremstå på denne måten? 

Jeg ser at vi er enige. Jeg ser bare ikke det selvsagte i motargumentet? Under Erlandsen fremstår FFK som et lag som vinner kamper og hører hjemme i eliteserien. Fotball handler kanskje om mer enn resultater, men resultatene kommer først. Eller er det selvsagt at det er mer underholdende at FFK hver kamp mislykkes med en særskilt form for finspill slik at de stadig vekk taper og rykker nedover i divisjonene? Jeg ser ikke underholdningsverdien i det. Derfor ser jeg heller ikke motargumentet. 

For meg er det selvsagt mer underholdende å se FFK vinne, og å se dem spille i den gjeveste serien. 

Jeg kan godt forstå dem som ønsker at fotball i alminnelighet var enda mer underholdende. Og jeg kan godt anerkjenne at noen drømmer om at FFK skal være det lag som går i bresjen for å løfte underholdningsverdien i norsk fotball. Det kan jeg godt drømme om også. 

Men jeg tror ikke FFK kommer nærmere en slik drøm ved å velge bort den beste norske trener klubben har hatt siden Knut Torbjørn Eggen. FFK trenger en trener av visst format, med tilstrekkelig pondus og kompetanse. Det er begrenset hvor mange slike norkse trenere det er. Nå har FFK en av dem. Og han fungerer godt i klubben og oppnår de ønskede resultater. Behold ham nå, hvis han selv vil. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f