Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 16 mai 15, 21:11

Opprinnelig postet av saken

Personlig mener jeg det blir veldig feil å fjerne Bakken nå. Ser man på det han har gjort i FFK, og med hvilke midler han har hatt tilgjengelig så har det i grunn ikke vært så helt galt. HWL hadde fått klausul i kontrakten sin fra det tidligere styret som sa at han skulle bli forfremmet hvis daværende trener mistet jobben (les: Bakkerud). Så Bakken og nåværende styre hadde ingenting å si når det kom til ansettelsen av HWL. Ja, man kunne sagt han opp tidligere, men med hvilke penger? Klubben var jo teknisk konkurs i 2013, i 2014 fikk man vel for første gang på den nye stadion positive tall økonomisk. En oppsigelse av HWL i fjor vår hadde kjørt økonomien langt tilbake vil jeg tro, og man har jo en økonomisk handlingsplan pålagt av forbundet man må følge.

Hvem som planla og bestemte "personlighetstesten" i fjor vet jeg ikke, men tipper at HWL var med på prosessen og at Bakken ikke gjorde alt helt på egenhånd. Det samme gjelder forsterkninger før årets sesong. At han var delaktig tviler jeg dog ikke på.

Så lenge FFK ikke eier nåla i veggen (hva har vi av egenkapital eller verdier?), er det ytterst begrensede midler til forsterkninger. Når da styreleder Olsen går ut og sier at de må satse litt på den nye treneren er det ihvertfall ikke mye igjen til evt oppsigelser av trenerteam/Bakken.

Bakken har gjort en god jobb økonomisk, men en tilsvarende dårlig jobb sportslig, det kan jeg være enig i. Men sitter med en følelse av at en trener som VET hva han vil, hvem han vil ha, og hvilken retning klubben bør ha vil lette trykket på Bakken. HWL gjorde ikke dette. Hvor mange hovedtrenere ville godtatt fjorårets "resultat" av krisemøtet på våren? Å måtte legge om spillestilen etter styrets ønske? Man hadde ikke råd til å sparke han, så man endte opp med en "jallaløsning".

Nei, gi Bakken (og styret) tid til å hente en ordentlig og etablert thovedrener (les: ASAP!!!), og se hva det gjør før man sparker ytterligere folk. FFK har jo ikke hatt en skikkelig hovedtrener siden Grønhagen, resten har jo vært forfremmede assistenter desverre, med unntak av Nordli i 3 mnd.

Den nåværende leders og styrets største feil er at man går inn i en ny sesong med et klart mål om opprykk og sine egne vurderinger og strategiske beslutninger på det sportslige uten å ha kompetanse til dette.  Resultatet ser vi nå. Ligaens nest største pengesekk fører oss til avgrunnen.  Det er styret og daglig leder som har ansvaret.  Treneren ble syndebukk. 

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340