Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 01 mai 15, 12:27
Endret: 01 mai 15, 15:26
Endret av: kjell-H

Det er en ukultur i byen som må dempes kraftig, sier daglig leder i FFK, Geir Bakken, og gir full støtte til trener Håkon Wibe-Lunds utblåsning mot netthets og mobbing av FFK-spillere.

http://www.f-b.no/__De_som_vil_at_vi_skal_mislykkes_kan_bli_hjemme-5-59-124859.html

 

 Er helt greit av Wibe Lund å si sin mening i en komentar og så være ferdig med det og heller fokusere på å vinne kamper fremover. Sånn som han oppførte seg etter kampen igår synes jeg gikk litt for langt. Han nærmest mistet hodet når han pratet med FB. Bra at de beskytter sine spillere og sånt men det går ann å ta det på en litt bedre måte. Det eneste som teller for meg er at FFK skal begynne å vinne kamper og holde seg i 1 divisjon. Jeg er imot hets, trakassering og mobbing av spillere. Jeg møter alltid opp og støtter laget. Håper ikke Bakken og Wibe Lund ikke snakker mer om detta i media.Er det noe media elsker så er det dritt og negative ting! 

Ps mulig jeg skrev detta i feil tråd? For jeg synes faktisk ikke at løsningen er å sparke Wibe Lund. De må prøve å komme tilbake på det sporet de var på i treningskampene i vinter.

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f