Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 30 apr 15, 20:24
Endret: 30 apr 15, 20:27
Endret av: arte et labore

Hvis vi skal ha inn en ny trener, så vil jeg ha inn en med en klar filosofi om hvordan (attraktiv) fotball skal spilles. Føler at Wibe-Lund går lærlingtiden i FFK, og det har ikke klubben hverken råd eller tid til nå. Vi trenger en som vet hva som kreves for å rykke opp, og samtidig vet hvordan man skal bygge et lag for fremtiden. Den løsningen blir neppe billig, men å drive å dalte som en middelhavsfarer på nest øverste nivå er heller ingen kassasuksess.

De siste meritterte trenerne vi hadde var Eggen og Grönhagen. Begge med til tider sportslig suksess. Nordlie teller jeg faktisk ikke med her. Nå som økonomien er på noenlunde på plass, så kan en merittert trener kanskje også få suksess over tid, og ikke bare tidvis.

Wibe Lund, Bakkerud, Amundsen og Aune. Alle lovende treneremner som burde hatt mye mer erfaring før de tok over FFK og ikke gjorde klubben til en slags praktisk eksamen i treneryrket. Derfor er jeg ikke veldig gira på å ansette nok en trener som kan være en varp.

Nå tror jeg flere begynner å gå lei av stadiontråkkerne også, og det er viktig å ta grep før disse forsvinner. For å få tilbake folk som har gitt opp laget er ikke gjort med det første.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f