Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5416

Lagt til: 06 apr 15, 19:59

Uenig i at Simen Rafn ikke er god nok. Det viste han i hele fjor at han er, men i dag var han veldig svak begge veier. Anser denne kampen som et engangstilfelle. Vil gjerne se Lønn Jenssen, men da vil jeg ha Rafn opp på kant på bekostning av Olsen. Olsen syns jeg ikke har vist noe i sesongoppkjøringen, så han kan gjerne benkes. Shaswari er et annet alternativ på høyrekanten hvis Rafn fortsetter på back.

Syns vi sliter mer defensivt enn vi gjorde i fjor. Vi merker også at det er litt lavere tempo på stopperne og at de ikke er helt samspilte enda. Målet kom som et resultat av det. Vi står høyt med to trege stoppere, Huseklepp ligger og lukter på offsiden lenge, men likevel klarer vi ikke sette han offside når passningen kommer. Er vel Hammar som ligger litt for dypt og vi har ikke sjans til å ta igjen Huseklepp. Er redd vi kommer til å se flere kontringsmål mot oss i år. Forhåpentlig blir samspillet mellom stopperne bedre etterhvert. Var også flere situasjoner i dag hvor de var langt fra patente.

Offensivt fortsetter vi som i fjor. Lite plan og mye på tvers og bakover. Den ene sjansen vi hadde i første omgang kom etter innlegg fra kant. Det må vi se mye mer av.

Forskjellen fra i fjor er en spiller, Henrik Kjelsrud Johansen. Hadde det ikke vært for hans målteft hadde det sett mørkt ut syns jeg.

Men resultatet er bra. Ett poeng mot Brann er absolutt til å leve med og oppmøtet i dag var fantastisk.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340