Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 03 apr 15, 12:37

Det eneste spenningsmomentet rundt FFKs lag er vel komponeringen av høyresiden? Blir det Simen Rafn som høyreback og Dag-Alexander Olsen på høyre midtbane, eller blir det Lønn Jenssen på høyreback og Rafn på høyre midtbane? Noen som har sett på treningene og kan se hvilken løsning det går mot?

Jeg håper og tror for øvrig at vi bikker 7000 antall tilskuere.

For Brann så håper jeg Vadim Demidov starter som midtbaneanker. Han har jo ikke spilt regelmessig på mange sesonger og er for meg et stort spørsmålstegn på et Brann-lag som har den sentrale midtbanen som svakeste punkt. Derimot frykter jeg angrepsrekken til Brann. Der har de mye å spille på. Orlov er kapabel til å score 15+ mål i Obos-ligaen, mens Huseklepp fort kan få en ny vår, og Kristoffer Larsen viste på utlån til Hønefoss i fjor at han er en stjerne på dette nivået.

Det er nok uansett gunstig å møte Brann allerede i første runde. Med en rusten Demidov, et helt nytt stopperpar, en keeper i Howarth som ikke har overbevist i pre-season (noe som har medført at man har hastekjøpt Udjus, men som neppe spiller mot oss) og variabelt spill i treningskampene. Jeg spår en åpen og spennende fotballkamp som vil bølge frem og tilbake.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340