Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5398

Lagt til: 03 apr 15, 12:30

Endelig er det tid for fotball som betyr noe igjen og sesongen kunne ikke fått en bedre start enn hjemme mot Brann.

Kampen starter så tidlig som kl 15:00 og er kampen som sparker i gang toppfotballen i Norge. Kampen blir sendt på Tv2 Zebra, men jegt håper likevel på mange besøkende på stadion. Før påskeferien startet var det solgt 4542 billetter hvorav 2343 sesongkort. Kan vi håpe på 6500 på tribunen?

FFK har spilt ni treningskamper i år som har gitt fem seire, en uavgjort og tre tap. 11 mål scoret og åtte sluppet inn. I tillegg har vi vunnet over Skeid i en treningskamp for "B-laget".

Brann har så langt jeg klarer å se spilt åtte treningskamper, noe som har gitt tre seire (Fana, Sarp og Sogndal). Resten har blitt tap.

Hos FFK er eneste langtidsskaden Adam Straith, men Standerholen og Berg nok fortsatt er ute. Begge disse to trente likevel som vanlig i dag. Loic Abenzoar og Henrik Kjelsrud Johansen (som fikk en smell i ryggen mot Ljungskile) trente alternativt, men jeg vil tro begge er klare mot Brann.

For Brann er det helt sikkert at Piotr Leciejewski og Marcus Pedersen er ute med skade. Vadim Demidov var ute med skade i omtrent hele fjor men kan være aktuell for comeback mot oss. Hadde kanskje ikke gjort noe om en halvskadd kamprusten Demidov fikk spille mot oss? :-)

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340