Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 19 nov 14, 14:24
Endret: 19 nov 14, 14:37
Endret av: Lars 29

Når klubben først velger å kvitte seg med/ikke velger å fornye kontraktene til Martinsen, Holmvik, Stene, Grorud, samt at Haitam forsvinner. Så må jeg si at det forundrer meg at man ikke har erstattere klare, og at man istedet tar inn alskens 2 divisjons spillere, med flere for prøvespill. Dette gjør man når den uttalte ambisjonen for 2015 er opprykk. Det innebærer mer eller mindre å bli blant de 2 beste, da kvalik og å møte et tippeligalag er en tøff oppgave å rykke opp ifra og litt bingo.

Har vært helt enig i at klubben må kvitte seg med visse spillere, men har vært veldig kritisk til at Vidar ikke fikk ny kontrakt. Ikke fordi Vidar er en fantastisk fotballspiller, det har han aldri vært. Men han holder god 1 divisjonsstandard, og hans oppofrende stil, væremåte og ikke minst viktigheten å ha litt kontnituitet i forvaret, mener jeg er en forutsetning når man går på en ny sesong. Er ikke i forsvaret hovedproblemet har vært i år. Selv om det er ingen tvil om at Masalin har reddet endel poeng for oss, etter tabber fra blant annet Grorud. Mener HWL gjorde et klart feilvalg å ikke sette ut Grorud i forhold til Vidar, i de avgjørende kampene av sesongen. En kaptein bør ikke spille, bare fordi han er kaptein.

Vi kritiserer Stene, men mener han har blitt brukt feil i FFK. Han er en targetspiller og kun det. Han er god i boksen og var toppscorer i Adecco før han kom til FFK og ikke umulig om han blir det igjen om han går tilbake til Ranheim.

Trist også å se Christian Berg i år, han ble kåret til Adeccoligaens beste spiller i fjor, mens i FFK er han en skygge av seg selv. Han finner ikke spillere på banen, da det er ingen offensiv samhandling overhodet.

Jeg har sagt det før og sier det igjen. HWL er FFK sitt svakeste punkt. Ganske utrolig at Bakken tviholder på han, enda han har hatt nesten 2 hele sesonger etter Bakkerud sin tidlige sykemelding. Fasit. 10 og 6 plass med de spillerne vi har hatt, mener jeg ikke er godt nok. Mener de burde byttet han ut nå, istedenfor å vente til sommeren, publikum forsvinner og man ser at opprykk forsvinner i det fjerne. Håper inderlig at jeg tar feil. Men utrolig mye må skje i klubben. Holder ikke å ta inn spillere som ikke kommer med i andre klubber!

 

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f