Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 19 nov 14, 13:35
Endret: 19 nov 14, 13:36
Endret av: Costanza

Opprinnelig postet av Rey

Anders Lübeck - 23 år, midtstopper, Follo
Magnus Myklebust - 29 år, spiss, tidligere Kongsvinger, Odd, Lillestrøm og Hødd

Myklebust er vel kanskje den best kjente og var sett på som et stort talent som aldri slo helt igjennom. Spilte sist for Kongsvinger i andredivisjon med 18 mål på 63 kamper

Anders Lübeck er jeg i utgangspunktet ikke veldig negativ til, men jeg har ikke sett han

Jeg burde sikkert vite mye mer om Lübeck siden jeg bor i Follo. Jeg kjenner godt til navnet, men vet ikke så mye mer om han enn at han er midtstopper og kaptein.

Forøvrig er den klart beste og mest spennende spilleren på Follo spissen Fitim Azemi som i år ble toppscorer i 2. divisjon med imponerende 31 mål. Han er på utgående kontrakt med Follo (utdanningskompensasjon på ca. 380 000 kroner), men ifølge ifølge denne saken kan han nå være på vei til Stabæk. Uansett tyder uttalelsene hans på at han ikke går til en annen klubb i 1. divisjon, så dessverre er han neppe et realistisk mål om han ikke ender i Stabæk.

Når det gjelder Myklebust er jeg usikker. Han er vel en av de i norsk fotball med sterkest nedadgående kurve de siste sesongene.... Det er ikke så lenge siden han frontet en sak i Nettavisen om de store talentene i norsk fotball som aldri slo til som forventet. Når det er sagt så har Myklebust hatt en grei karriere og vist fine kvaliteter som bakromsspiss til tider. Alderen er heller ikke helt avskrekkende, og den økonomiske og sportslige situasjonen gjør at vi ikke kan plukke spisser på så mye høyere hylle.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f