Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 26 okt 14, 15:47
Endret: 26 okt 14, 21:47
Endret av: Tøfflus

Kamper av betydning i siste runde:

FFK-Sandefjord. Med seier har vi sikret minst femteplass og dermed kvalik, men for å få tredjeplass og dermed to hjemmekamper må vi ha hjelp. Bærum må slå Mjøndalen, og Tromsdalen må ta poeng fra Kristiansund. Skulle vi tape, kan vi fort bli nummer sju. Mest sannsynlig resultat er vel uavgjort - Sandefjord er det laget i divisjonen med flest uavgjort.

Mjøndalen-Bærum: Hjemmelaget er sikret minst 6. plass allerede, og har såpass pen målforskjell at de nok beholder den med uavgjort også samme hva FFK og Kristiansund finner på. Skulle Bærum vinne, må FFK ha tre poeng for å være sikre på minst sjetteplass.

Tromsdalen - Kristiansund: Hjemmelaget er klare for 2. divisjon. Kristiansund ligger a poeng med FFK, og sikrer seg minst sjetteplass med U her (de har såpass mye bedre målforskjell enn Bærum).

Ranheim-Strømmen: Ranheim vinne dersom de skal ha sjanse på kvalikplass. De kan med maks flaks komme på fjerdeplass.

Hønefoss-Alta: Dersom Hønefoss tar poeng, rykker Alta ned. Skulle Alta vinne, vil de gå forbi Hønefoss på bedre målforskjell, og da trenger Hønefoss hjelp av Ullensaker/Kisa for å beholde plassen.

Ullensaker/Kisa-Nest-Sotra: Hjemmelaget er klare for 2 .divisjon. Nest-Sotra er trygge dersom Alta ikke slår Hønefoss. Skulle Alta vinne må også Nest-Sotra vinne. Skulle så skje er det Hønefoss som rykker ned.

Hødd-Bryne og Ham-Kam - Tromsø kan forbigås i stillhet. Men i seks av de åtte kampene har i hvert fall ett av lagene noe å spille for.

PS: Dersom Ham-Kam taper mot Tromsø, må vi helt tilbake til 1983 for å finne en like dårlig poengsum i den nest øverste divisjonen. Og den gang var det bare 22 kamper ...

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f