Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 24 jun 14, 10:27
Endret: 24 jun 14, 10:38
Endret av: Supreme NTM

Opprinnelig postet av mysthical

Man får dommere ut i fra det nivået man selv spiller på. Dommerne er kun mennesker de også som alle andre. Jada det er sykt surt å tape poeng på dommerbrølere, men dommerbrølere kommer vel nesten like ofte som gigantisk brølere fra spillerne.

Tromsdalen spiller på samme nivå, gjør de ikke? Mulig jeg har selektiv hukommelse, men kan ikke huske sist gang vi fikk godkjent et offsidemål. Eller for den saks skyld annulert et innsluppet mål som skulle vært tellende. Enda mindre i samme kamp.

Synes i grunn det er rart at folk er redd for å kritisere det hinsides dårlige dommernivået vi har opplevd. Dommeren i Bærum er soleklart den dårligste dommeren jeg noensinne har sett. Nr to er dommeren i Mjøndalen..

Er det ikke lov for supportere å klage på elendige dommere? Spillere da? Hvis man vil vinne er det helt bisarrt å la være å kritisere mannen som urettmessig tar fra deg muligheten. Robert Stene kan man kalle ikompetent klovn, forbanna overbetalt latsekk av en trønder, Grorud er så dårlig at han burde vært arrestert og Holmvik er en drittsekk av dimensjoner som filmer verre en Leonardo DiCaprio. Men dommern?! Han må du ikke tørre å si et stygt ord om.

Skjønner ingenting jeg..  Hvilken sport er dette igjen?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f