Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 10 jun 14, 10:09

Opprinnelig postet av Costanza

En litt merkelig artikkel fra FB Sportens Erik Pedersen som angriper Bærums kampplan, noe som åpenbart har provosert Bærum.

Hvorfor skal vi klandre Bærum for å forsvare en tidlig ledelse? De vet naturligvis at en tidlig scoring mot FFK er nøkkelen til tre poeng, og at de møter et lag som har store problemer med å score mål når motstanderen kampen inn på et slikt spor. Bærum har slitt veldig de siste kampene og sluppet inn mye mål, og det var fullt forståelig at de hadde fokus på det defensive når de tok en tidlig ledelse. Rett og slett en fornuftig strategi, som de også lyktes med. Tre poeng var alt de var ute etter.

Men jeg forstår vel egentlig ikke hva Pedersen vil fortelle med artikkelen.

 

Synes ikke den er merkelig i det hele tatt. Bra med en engasjert sportskommentator som gidder å ta en spillerstildebatt også. Svarene på kritikken tilsier jo også at han har et poeng, siden svaret ikke har noe med spillestil å gjøre. Når noen snakker om å spille stygg fotball er taggene ute med en gang, og i realiteten nekter jo "motstanden" å ta debatten. Jeg mener det er alt for mange forferdelig styrte klubber i norsk fotball generelt og spesielt 1. div. Vi skal lage talenter i denne ligaen, ikke ødelegge alt som heter etablert spill. Når det ikke er OK for en sportsjournalist å stille seg kritisk til et lag som på hjemmebane parkerer bussen, alltid spiller på grensen av hva som er tillat og null skapende iniativ - når skal man ta debatten da?

Det er grunnen til at norsk fotball er så elendig som den er, og når man nekter å ta debatten skjønner man hvorfor man forblir der...

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f