Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 30 mai 14, 08:35


Gledelig med seier og FFK sin gode resultatrekke i det siste. Men er laget friskmeldt og en seriøs utfordrer til opprykk?

Tja vil jeg si. Selvtillit betyr mye i fotball og ingen tvil om at laget nå er i en flytsone og det er ikke lengre opp enn at vi kan komme opp i ryggen på Sandefjord og Tromsø, men er også ikke langt nedover på tabellen heller. Om FFK skal bli å regne med må kamper vinnes hjemme og uavgjort og noen seire borte, vil gjøre at laget vil holde seg i toppen, så enkelt er det.. Kampen i går kunne fort ha bikket annerledes, der Strømmen hadde to skudd i stolpen og hvor Vidar Martinsen fort kunne hatt rødt kort.

Men igjen, et lag i flytsonen vinner slike kamper og gledelig med Ludvik Begby, som viser en herlig innstilling. Gledelig endelig at også Lars Grorud står frem som kaptein. Men vil si at Simen Rafn har vært FFK sin desidert beste spiller så langt i år, håper ikke strekken holder han ute i lang tid.

Litt mer positiv nå enn for noen uker siden da jeg var veldig kritisk til HWL og hva han fikk ut av laget. Men han og trenerteamet skal ha kred at de nå tilsynelatende har klart å snu innstillingen til gutta.

 

 

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f