Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Nøtt

Bedriftsspiller
Ble medlem: 15 mar 14
Innlegg: 23

Lagt til: 26 mai 14, 18:42
Endret: 26 mai 14, 21:36
Endret av: Nøtt

Opprinnelig postet av Holters

Stene fungerer mye bedre i den rollen han har nå enn som spydspiss. I sistenevnte rolle fungerer han ikke i det hele tatt. Ser at Nøtt er veldig stor fan av Olsen, og ønsker ham som spydspiss, men kan ikke si at Olsen fremstår som noen typisk spydspiss. Det holder ikke at Olsen kanskje spite spiss som knøtt og junior. Tarik for eksempel spilte også spiss som yngre, men han er best som ving eller spiss i en toer på topp. Vi har rett og slett ikke spydspisstypen i stallen. Både Nystrøm og Olsen fremstår som spisser som er best i et tospann på topp, selv om Olsen også presterer bra som ving. Var veldig skeptisk til Nystrøm da han ble hentet, og kan ikke akkurat si at han har motbevist min skepsis. Noen spydspiss er han i hvert fall ikke.

Nå blir vel det å kalle spansk 2-div for junior fotball ganske feil. Betraktelig høyere nivå der enn norsk 1-div. Spansk fotball fungerer ikke som i Norge og England hvor man kan sende a-spillere ned i nødvendige kamper. Valencia mestaila som 2-laget heter er et eget lag med en blanding av senior spillere og tallenter som har tatt steget fra u-21. De må klare seg selv hele sesongen og kan derfor ikke bare ha tallenter hvis de vil holde seg i 2-div. Mest unge hos de store klubbene som barca-2 selførgelig (Som forøvrig slo Vålerenga 1-7 på ullevål mens Olsen spilte der nede) Men de andre klubbene stiller med senior lag.

Vanligvis ville jeg vært enig i at han passer best på ving i en 4-3-3 hvis han får lov å trekke en del inn i midten. I en 4-2-3-1 derrimot blir han satt for langt ut på kanten og må løpe for mye hjem. Da spiller vi også med to spisser som du sier å da vil han komme til sin rett, mye mer en Nystrøm tror jeg.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340