Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 21 mai 14, 09:23

1)Bra defensiv kamp med Lars Grorud som bautaen i forsvaret.

2)Dårlig spill fremover - her må det være muligheter for å få til mer, bortebaner har også de samme målene som gressbaner. I realiteten ingen 50 til100 % sjanser i løpet av en hel kamp.


Igår ble Belgias landslag presentert på NRK, landslaget som er spådd å være et wildcard når det gjelder en av topplasseringene i VM 2014. Marc Wilmots sier: Jeg taper heller 2-0 med visshet om at vi har skapt minst 5-6 sjanser i kampen, fotball skal også være gøy.

Igår er ikke motstanderen Lillestrøm, Rosenborg eller Ålesund for den saks skyld, det er Mjøndalen fra Nedre Eiker. Javisst er de gode, men det må være mulig å utfordre de noe mer enn det som skjedde igår. For det er greit å ikke være naiv offensiv på bortebane, men noen lysglimt bør det være forover på banen.

I en av kampens siste minutter kjemper Westgaard til seg et frispark 15 meter inn på Mjøndalens høyre side, en unik mulighet til å sende de høyreiste spillerne inn i feltet på. Med et knallhardt venstrebens innlegg/skudd rett mot mål kan et hårstrås stuss skape det ene målet vi ønsket og ikke minst trengte for å hale innpå teten. Istedet legges ballen ned på høyre side der Nystrøm legger en ball over hele feltet (som det som oftest skjer) og det var det. 1 peng er et faktum og ingen sjanser skapt. Hvor ble spillet av fra 16. mai ?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340