Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 11 mai 14, 00:39

Han er vel forsåvidt inne på en del av det som allerede har vært diskutert her. Han påpeker ganske klart hva spillerne gjør galt, og som denne tråden viser - folk som har sett en del fotball ser også dette. Spørsmålet som hverken vi eller Jocke har et godt svar på, er hvorfor.

Hvorfor tar ikke spillerne våre sjansen på å utfordre backene? Hvorfor kommer de lange løpene fra midtbanen sjeldnere og sjeldnere og tversoverpasningene oftere og oftere?  Er det manko på kreativitet? Er det nerver?

Jeg savner rett og slett krigermentaliteten. Slik det er nå virker det som hver og en spiller tenker "hva er konsekvensen av denne pasningen?" i stedet for å ta sjansen på et løp, en offensiv pasning eller et skudd velger man å stoppe, ta en piruett og slå ballen tilbake til midtstopperne. Som gjerne nøler såpass lenge at de ender med å spille den tilbake til Masalin.

Så hvor er det blitt av denne mentaliteten? Den var jo der i de første kampene - i hvert fall i lange perioder av dem! Er det det at Kisa, Alta og Follo alle er lag vi er forventet å slå? I så fall er vi dømt til å ende som 1. divisjons Robin Hood, og gi masse til de fattige.

Men, men. DEt er lett å sitte her og synse. Det er ikke jeg som skal finne de magiske ordene som får spillerne til å levere det jeg ønsker at de leverer ...

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340