Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 05 mai 14, 08:37

Opprinnelig postet av Rey
Å satse skikkelig på opprykk har vi ikke råd til og når man da har satt seg som mål å komme på topp seks så er vel det egentlig å være et middels 1. divisjonslag. Ingen kvasiløsning.

Har vi ikke råd til å satse så kan vi heller ikke gjøre det. Det er fordi vi har satset over evne i mange år at vi er der vi er nå. Syns tålmodighet er viktig jeg. Jeg vil ikke satse klubbens framtid for en mulig rask retur til Tippeligaen

Tenkte også litt tilbake på forrige sesong da målet var opprykk, men hvor vi havnet ganske langt bak det målet. Da får man heller være ærlig fra første stund. Tror det var mange som kjøpte sesongbilletter som følte seg litt lurt med de prestasjonene i fjor.

Geir Bakken uttalte også at de har en offensiv og realistisk målsetning om å kjempe om kvalifiseringsplass. Jeg ser ikke helt hva som er offensivt med dette, når vi tross alt skulle rykke rett opp i fjor. Realistisk kanskje, men offensivt? Jeg savner også en langsiktig målsetning, og en plan for hvordan dette skal oppnås. Nå virker det som om de ikke har noe langsiktig mål, men tar en og en sesong av gangen.

Det kan være vel og bra det, men da må det være for å få økonomien endelig på plass, men det ser jo aldri ut som det kommer til å skje. Da får de være ærlige nok til å vise alle kortene, og ikke at det dukker opp overraskende ting fra fortiden hele tiden når supporterne så vidt har fått troen på at klubben nå endelig er på økonomisk bedring.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340