Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 20 mar 14, 14:31
Endret: 20 mar 14, 14:38
Endret av: Lars 29

Kjære FFK supportere og fotballvenner. 

Etter en miserabel sportslig fjorårs sesong og et til tider labert besøkt Plankehaugenfelt og Stadion generelt,  så håper ihvertfall jeg på bedre tider i år. Både sportslig og interessemessig. Men vi må sammen bidra til dette.

Interessen også her på forumet er direkte laber. Hva skjer? Vi trenger å få igang igjen forumet og gleden rundt vårt kjære FFK. Derfor så tenkte jeg å starte en liten diskusjon nå frem mot seriestart og vil gjerne ha med Linda Gulbrandsen, øvrige Plankehaugen, Supras og andre. Spørsmålene er som følger: 

- Hvilke tiltak er gjort fra PH for å fylle feltet i større grad? Er det noe eventer/annet som kan gjøres for å få flere til å stå i PH? Om feltet ikke er fullt, burde ikke det organiseres slik at flest mulig står samlet mot midten slik at vi høres bedre? Vi blir ikke flyttet til motsatt side i år heller og får heller gjøre det beste ut av der vi er.

- Hørt fra mange at de savner mer tifo og liv rundt kampene som det var tidligere. Er det noen i PH/Supras som har engasjert seg i større grad for å bedret dette i år? Er det gjort noe rundt dette? 

- Er det gjort noen tiltak med sponsorer/annet for å få til billigere reiser på borteturer slik at flere blir med? I fjor var det vel flere kamper hvor det nærmest ikke var en FFK supporter til stede. FFK trenger definitivt mere støtte også på bortebane.

- Hvordan er samarbeidet mellom Plankehaugen og Supras? Er det Plankehaugen eller Supras som "styrer" PH tribunen. Begge? Hvordan er samarbeidet forøvrig? Fint om også Supras redegjør litt om status. Hvor mange dere er. Forventninger for sesongen?

- Er det noe vi supportere kan gjøre for å få inn en ny spiller etc grunnet klubben sin situasjon, selv om den nå har bedret seg litt. Pengeinnsamling?

Vil bare ha igang en debatt her. Håper mange engasjerer seg.

Håper på en god sportslig sesong.

FFK - hilsen fra Lars

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f