Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 10 feb 14, 11:58

Neida, jeg kjenner til - tro det eller ei - mange typer og former for fysisk trening. 

Det er fotballspillere som skal trenes, ikke turn- eller friidrettsutøvere.

Jeg mener fortsatt at den viktigste treningen i oppkjøringen for å bygge lag, selvtillit og ferdigheter er gode fotballkamper og gode resultater og opplevelser der. Man må faktisk øve på å vinne. Man må faktisk trene opp vinnerinstinktet. Av det jeg så av dette laget i fjor er det altfor mange av spillerne som ikke vil vinne nok. Jada, det er viktig å være godt trent fysisk. Selvsagt er det det. Men det må være fysisk trening relatert til fotball, ikke til vektløfting, turn, trim for eldre og friidrett.

Men igjen - hvis man skal slå seg på brystet og være fornøyd med å ha stive ben FØR kampstart og i tillegg spille dårlige kamper mot dårlige lag - så vær så god. Det skal du og dere få lov til. Jeg blir bekymret av det. Jeg håper også at FFK snart møter litt bedre lag slik at de virkelig får kjørt seg og får sett hvor landet ligger. 

Ser at Wibe-Lund "klager" på at ungguttene ikke står frem og vil vise seg frem i Mosse-kampen. Har de ikke lyst til å ta litt tak og vise de eldre på laget at "her kommer vi", "pass dere", vi har lyst til å spille oss inn på laget. Er det farlig å åpne nebbet og si ifra litt? Eller blir de utstøtt av gamlingene hvis de sier sin hjertens mening? Jeg håper at fjorårets kamperfaring hos A-laget til FFK gjør at unguttene blåser opp brystkassa og gjør litt vei i vellinga i år, det har hele gruppa godt av. For er det noe å være redd for? Fotball skal være gøy. Gi gass, trøkk til og gi litt juling. 

Jeg håper for Guds skyld at apparatet i FFK vet hva de driver med, for ellers blir det lenge til vi får oppleve FFK på øverste nivå igjen. Troa er der hos meg, men troa blir enda sterkere med gode opplevelser i treningskampene.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f