Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

T1974

Knøttespiller
Ble medlem: 20 aug 12
Innlegg: 67

Lagt til: 09 feb 14, 13:06

Enig i at tap 2-1 for Moss borte er for svakt.

Men: 

Første omgang begynte bra med FFK dominans. Utover i omgangen jevnet det seg ut. FFK hadde nok mest ball og var spillmessig overlegne, og kom til noen gode innlegg, men det var Moss som hade de beste målsjangsene og en gang bommet de vel nærmest på åpent mål.

I andre omgang byttet de ut både Aderamola og Berg på sentral midtbane. (Byttet flere også) Det bar omgange sterkt preg av. De første 25 min bar spillet preg av at forsvarsrekka sendte ballen til midtbanen hvor de fikk den umiddelbart i retur. Tipper på at 80% av pasningene på midtbanen var tilbake til samme mann man hadde fått ballen fra. Samtidig som moss lå høyt med sine spisser medførte dette mange farlige sjanser og at FFK ikke kom over midtbanen ved eget planlagt spill.
Stakkar spissen som skulle vise seg hadde klareringsballer og tilbakespill fra Moss å jobbe med i 25 min!
Moss på sin side benyttet langt færre reserver, slik jeg husker, og hadde dermed noe nærmere en "førsteellver".

At innbytterne på midtbanen (husker ikke navna) var så svake og ikke turte å vise seg frem, i kombinasjon med at forsvaret ikke turte/skulle føre ballen oppover og vinger som spilte på tvers inn mot den ikke fungerende midtbanen gjorde at det var en total Moss dominasjon i 25 min. Etterhvert tok flere ansvar fra ving, og spisser var tilbake i midtbaneledd og hentet ball og forsvaret (Dure) gikk lenger med ball. Da ble kampen jevnere, men da ledet Moss 2-1.

Skal vel også nevnes at 1-1 så ut som en forsvars/keeper tabbe, hvor mossespilleren benyttet en egentlig ganske ufarlig situasjon der forsvaret fomlet og keeper var på bærtur.

---------------------------

Thomas


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f