Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4681

Lagt til: 24 jan 14, 11:17

Tja. Offensivt er det mye det samme som i fjor, men enda et hakk dårligere - slik at noen uavgjorte har blitt til tap og noen seiere har blitt til uavgjort. Men hovedproblemet slik jeg ser det ligger i at Moyes ikke har hatt mulighet til å spille med en stabil forsvarsfirer. Ferdinand har vært en skygge av seg selv, og nesten alle de andre i forsvaret har vært ute med skader i perioder. Dermed har han måttet rullere mye mer enn ønskelig, noe som fører til et lite koordinert forsvarsspill.

Uavgjortkampene mot Southampton og Cardiff samt tapet mot WBA tidlig i sesongen, var klare eksempler på poengtap som først og fremst skyldtes dårlig samhandling bakerst.

Det som skuffer meg som supporter, er at det virker som flere spillere har mistet gløden. I stedet for å gjøre sitt beste for å vise seg fram for sin nye manager, har noen (hei Rio) virket mette.

Sesongen hittil har hatt to lyspunkter: Gjennombruddet til Adnan Januzaj, og innsatsen i gruppespillet i Champions League. Mye bedre enn i forrige sesong. På de seks kampene var det bare én omgang som var under pari (andre omgang i bortekampen mot Shakhtar Donetsk, en kamp som endte 1-1). Resten var bra.

Dersom United klarer å få i gang igjen både RvP og Rooney, og Mata-overgangen går igjennom,, tror jeg faktisk laget er bra nok til å gå langt i CL og berge fjerdeplass i serien.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f