Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 des 13, 15:10

Makan til elendig nettbutikk skal man lete lenge etter. Det blir ingen FFK-gaver under treet i år:

De har i lengre tid annonsert tilbud på FFK-drakter blant annet.

12. desember legger jeg inn en bestilling på flere drakter, og alt går greit helt til man skal betale. Da kommer en lang feilmelding. Prøver flere ganger på flere maskiner og med flere kort uten resultat. Sender de en mail om problemet, men får aldri noe svar.

16. desember går alt igjennom og jeg får bekreftet på mail at jeg har bestilt fire drakter.

18. desember får jeg reklamemail om at varer bestilt den dagen vil komme hjem til deg før jul, altså burde det ikke være noe problem for mine bestilte drakter to dager i forveien.

I dag får jeg et brev i postkassa hvor de beklager at varene likevel ikke var tilgjengelig. Dagen før julaften! Brevet er datert 17. desember, men de har endret til tallet 17 i ettertid med kulepenn. Dette ble nok skrevet ut og sendt for et par dager siden. Hvorfor skulle de ellers ha trukket meg for kjøpesummen to dager etter at brevet liksom skulle vært sendt?

Så nå sitter jeg her dagen før julaften med fire drakter som aldri kom. Hva slags kundebehandling er egentlig dette? De kunne i det minste har sendt en mail eller tatt en telefon i steden for å gi beskjed via brev. Da hadde man i hvert fall hatt noen dager på seg til å finne noe erstatning. 

Tydeligvis at de ikke har klart å håndtere pågangen og at det var dette som gjorde at systemet streiket første gangen, at de ikke har snøring på antall varer på lager som gjorde at de annonserte tilbud på varer de ikke hadde og så er så frekke at de prøver å legge skylden på Posten for sen tilbakemelding ved å tilbakestille datoen på brevet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f