Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 15 des 13, 16:29

Det går opp og ned her i verden. Siden seieren over Leverkusen har det først kommet to 0-1-tap, til alt overmål på hjemmebane - før denne uken har blitt en eneste opptur. Først en seier mot Sjakhtar Donetsk som gir gruppeseier, deretter 3-0 på bortebane mot Aston Villa. Dagens kamp var den første på en stund hvor det så ut som både selvtillit og fandenivoldskhet var på plass hos alle på laget, og det ga seg utslag i godt spill.

Nå er det bare å håpe at det samme blir tilfelle i de neste kampene - Stoke (B)  i ligacupen, deretter West Ham (H) i ligaen. Det trengs for å få gode resultater i Van Persies skadefravær - han er den eneste spilleren som har vist en konsistent evne til å ordne seiere på dårlige dager.

Ekstra gledelig var det å se Darren Fletcher tilbake på banen. Han blir neppe så god som han var i perioden 2008-2010, men kommer han i nærheten er Carrick den eneste midtbanespilleren som er bedre i den defensive delen av spillet. Etter lang tids plager med magesykdom er det en prestasjon i det hele tatt å opprettholde fysikken sin på et slik nivå at han kan spille i Premier League.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f