Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 12 nov 13, 21:07

Opprinnelig postet av malurt

Greit å få frem alle kort på bordet og slikt, men i disse dager er jobben i gang med å prøve å bygge opp opp et rykte igjen. Dette må til for å få sponsorer og salg av sessong kort. Går salget og sponsor intektene dårligere enn i fjord vil det naturlig nok ikke være særlig bra for vidre sattsning på det sportslige. Derfor mener man att det er uheldig å skape negativ omtale rundt klubben nå. I det minste kunne man fått inn noen possitive inspill også, ikke bare fokusert på det negative som har hendt. 

Den oppklaring, eller hva man kan kalle det, som fb-no driver med nå er etter mitt syn ikke ødeleggende på klubbens rykte, rykteraseringen er foretatt tidligere, av ledere og styrende organer som var der den gang og ikke er der nå.

Det som kan få sesongkortsalget i gang er åpenhet, også om det som skjedde i fjor. Positive innspill har vi nok av for tiden faktisk, et nytt styre, kun et styre, en leder som ser ut til å ta tak i ukulturen som har rådet. Vi ser nå en satsing som vi håper vil gi resultater i form av tippeligaspill, kanskje allerede fra 2015.

Nå er jeg spesielt opptatt av en sak, nemlig stadionsaken. Ordner dette seg så er det mye som tyder på at FFK får glimrende rammebetingelser i tiden som kommer.

Jeg er også spent på hva som skjer med Pirojasaken. Hvis denne ender med henleggelse, noe jeg personlig synes da vil komme som julenissen på kjerringe og som en velsignelse for de/den tiltalte hvis så skulle skje, så kan man spørre seg, hva vil da skje med den foretakstraffen som FFK ble ilagt. Jeg er ingen jurist, men jeg tenker så, at hvis denne saken henlegges, vil det da ikke ha betydning for klubbens bot, er det ikke to sider av samme sak?

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f