Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

matsinho

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 06 nov 13, 12:16

Opprinnelig postet av Patrioten

Det at vi taper tre, fire kamper på slutten av kampene, det er altså ok for deg og vitner om at det er ok trener?

Så når en trener som nettopp har bikket 30, blir kastet ut til ulvene midt i sesongen så skal han sparkes fordi tre, fire kamper går i mot oss på slutten av kampene? 

Før FFK hentet Lund hørte jeg lovord om han overalt. Jeg var i ekstase over at de klarte å få en så talentfull trener til klubben, og så vil du kaste han ut etter at han fikk prøve seg et halvt år? Og det er ikke hvilke som helst ulver han ble kastet ut til heller. Det var nemlig kanskje en av de minst takknemlige jobber en trener kan få. Ikke bare skulle han ta over et lag midt i sesongen hvor ny tydelighet, ny taktikk og filosofi skulle inprintes. Han skulle ta over et lag hvor kurven har pekt nedover, et lag som hadde skuffet totalt, et lag med villt mange utenomsportslige kriser, og et lag hvis supportere langt på vei viste dem ryggen.

Nei, kjære "patriot"... Jeg ber på mine knær over at vi supportere kan begynne å snu oss igjen. I stedenfor å vise ryggen, kan vi heller rette magen mot stadion. Den beste måten å gjøre det på akkurat nå er å kjøpe sesongkort for 2014 fort som mulig og ha full støtte til både trenerapparat, spillere og den nye ledelsen. Den værste måten man kan gjøre det på er å begynne å skrike etter nye. Tror du virkelig at vi rykker opp neste år ved å betale dyre lønninger til erfarne trenere? Hva om vi da ikke rykker opp? 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f