Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 07 okt 13, 09:23

Per Morten Kristiansen er 33 år neste år. Han holder minst 2-3 sesonger til i Tippeligaen. Spiller for norges 4. beste lag. Helt usannsynlig at han kommer.

Anders Østli er 31 år neste år. Har helt sikkert 4-5 sesonger til i Tippeligaen i bena. Han trives meget godt i Lillestrøm og kommer nok ikke tilbake med det første.

Joachim Thomassen er 88-modell, og vil være 26 år neste år. Dette hadde vært en fin tilvekst for FFK, både på midtbanen og som back. Han har hatt en fæl sesong for Vålerenga der skader har holdt han ute mye av tiden. Når han har vært skadefri har han stort sett slitt benken. Thomassen var nok bedre som 20-21-åring enn nå som 25-åring. Han har stagnert noe voldsomt. Kanskje FFK og Adeccoligaen hadde vært bra for han. Han har sikkert en heftig lønn i VIF som FFK ikke kan matche. Han er ikke noe bedre enn Aleesami heller slik jeg ser det.

Simen Brenne er 33 år neste år. I FFKs kjipe 4-3-3 / 4-5-1 formasjon passer han best som indreløper. Løpskraften er ikke som den var midt på 2000-tallet, men kvalitetene er det ingen som betviler. Skulle FFK få muligheten til å hente han til en fornuftig pris (ikke sannsynlig) sier ikke jeg nei takk. Nå spiller han for norges beste lag, så her må det legges penger på bordet. Han er dessuten skadeutsatt. Synd, for dette er en personlig FFK-favoritt.

Amin Askar fyller 29 år neste år, og har helt sikkert 5 sesonger igjen i bena i Tippeligaen. Han har vært Branns beste spiller de siste to sesongene, og hvorfor skulle han da dratt tilbake til Adeccoligaen for FFK? Han har en høy lønn i Brann, noe som FFK ikke er i nærheten av å matche. Han vil kanskje gå ned så mye som 70-75% i lønn for å spille her, noe som han ikke engang er interessert i å vurdere tror jeg. Hadde selvsagt vært en klassesignering.

Dessverre er ikke FFK en attraktiv klubb for halvgamle rever. Christian Berg er et unntak, men han er 36 år til året. Vi må fortsette å utvikle egne gode unggutter og hente spillere ala Aleesami og Shaswari. Unge spillere som har et visst potensiale. 

Fremtiden er uansett lys hvis vi får på plass en god stadionavtale med feks kommunen slik at investorer og onkler kommer på banen igjen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340