Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 13 aug 13, 13:33
Endret: 13 aug 13, 14:10
Endret av: Costanza

Opprinnelig postet av Rey

Gratis forsvinner han ikke hvis FFK gjør jobben sin. Tilby han en lik eller bedre kontrakt enn han har i dag, så skal vi ha kompensasjon for han uansett. Er kanskje størrelsen på en slik kompensasjon, eventuelt videresalgsprosenter det forhandles om?

Ja, det er klart at FFK får noe igjen i form av trenings- og utdanningskompensasjon (må gå ut i fra at FFK har tilbudt minst like god kontrakt, eller gjør det senest to måneder før kontrakten utløper), men det er vel ikke vanlig at klubber forhandler om det? Såvidt jeg vet skal denne kompensasjonen beregnes etter en utregningsmodell fastsatt av NFF, slik at det ikke er noe særlig - om noe - handlingsrom.

Jeg ser ikke hvordan videresalgsprosenter skal bli aktuelt når han forlater oss som bosmanspiller. Dette er uansett ting som burde vært presisert i artikkelen fra Demokraten.

EDIT: Jeg sjekket det opp og ser at klubbene har mulighet til å inngå en avtale om spillerkompensasjon utenom NFFs modell. Jeg kan likevel ikke forstå hvorfor "kjøpende" klubb vil betale mer enn hva de må, eller hvorfor "selgende" klubb vil ta til takke med mindre.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f