Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5387

Lagt til: 29 jul 13, 08:42
Endret: 29 jul 13, 08:47
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av Patrioten

Så lenge man bruker Rafn i forsvar, er det samme som å tape, har ikke store troen på han som en forsvarspiller, heller ikke på andre deler på banen heller, har han egentlig spilt en bra kamp for FFK?

 

Rafn er ikke grunnen til at vi tapte i går. I går var det hele kollektivet som sviktet i første omgang. Han var heller ikke noe dårligere enn resten og fikk til like mye som sin backkollega på andre siden. Rafn hadde flere gode kamper før han ble kvestet mot Moss forrige gang vi var i Adeccoligaen. Etter det har det dessverre bare vært glimt, men jeg har tro på at han kan omskoleres bra til å bli en back.

Hvis man først skal irritere seg over noen etter kampen i går så irriterte Shaswari meg mye mer; Han må lære å gi fra seg ballen. Flere ganger han fikk ballen på kanten hvor han hadde gode muligheter til å spille fri andre men heller gikk seg fast. Og sjansen alene mot keeper skal han selvfølgelig sette. Dog positivt at han kom alene med keeper.

Det lave tilskuertallet er nok dessverre påvirket av mange ting i går. Ferietid, dårlig værmelding og ikke minst Månefestivalen trakk nok vekk en del mennesker.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f