Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tone Beate

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 mai 13
Innlegg: 20

Lagt til: 07 jul 13, 09:42

Opprinnelig postet av matsinho

Kjære Tone Beate. Jeg lurer veldig på hvorfor du har sånn behov for å vise deg offentlig for å forsvare oppsigelsen av Jocke? Dersom dere i styret mener at det er et riktig valg å gjøre så er den pressemeldingen mer enn nok. Dere må nesten bare tålerere at noen av oss ikke tror på det. Facebook og debattforum er ikke arenaen til å ta slike diskusjoner i mine øyne. Det bevitner for meg bare enda mer om en styrekultur som virker ganske uproff.

Kjære Matsinho. Som jeg har skrevet før er min deltagelse her et forsøk på å i møtekomme kravet om en åpnere klubb. Vårt moderne IT-samfunn gjør det mulig å være i mer direkte kontakt med medlemmer og supportere enn tidligere. Styrene har i lang tid fått kritikk for å være lukkede og høyt hevet over vanlig folk. Derfor er jeg her. Hvis det ikke er ønskelig at styremedlemmer deltar i diskusjonene som går her på nettet så får dere si ifra. Da får jeg bare slette profilen min.

Grunnen til at jeg synes det er viktig å delta i denne diskusjonen og presisere styrets syn er at etter MIN mening florerer det med konspisrasjonsteorier og spekulasjoner. Styret blir tillagt de usleste motiver for sine handlinger osv. Alt dette bidrar til å gi klubben et ufortjent dårlig rykte og dytter FFK lenger ned i gjørma. Skal vi få klubben videre er det viktig at vi har en så edrulig debatt som mulig.

Det er fullt mulig for supporternet å spille en viktig rolle i de debattene vi har om framtida. Konkrete forslag og gode argumenter kan åpne opp tankene og hjelpe til med å finne løsninger en ikke før har sett. Jeg håper at denne diskusjonen kan fungere sånn.

---------------------------

Tone Beate


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f