Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 04 jul 13, 14:49

Opprinnelig postet av Rafn

Litt av hvert...

Jeg har aldri påstått at styreleder i Sport AS er en omgjengelig fyr eller at han gjør en god jobb i sitt verv. Han sitter i den stillingen han gjør så lenge selskapets eiere ønsker det. Skal man få til en endring i så måte burde det vært tatt med de samme eierne over bordet(for alt jeg vet kan dette ha vært tema), og ikke gjennom media. 

La oss skille mellom to ting. Det som er rett og rimelig/rettferdig, og det som fremmer saken(Fredrikstad fotballklubb). Selvfølgelig er du i din fulle rett til å fortelle hvorfor du trakk deg fra styret, på samme måte som Jocke har rett til å fortelle om  det han mener er grunnen til at hans stilling ble terminert. Derom hersker ingen tvil.

Spørsmålet er om det er fordelaktig for Fredrikstad Fotballklubb i nå situasjonen. Kommunen er på glid. Det samme er Værste AS(ref Delebekk). Er ikke så sikker på at støyen de siste dagene er med på å smøre hjulene, men frykter at det kan ha stikk motsatt effekt.

Den med at det ikke er gjort i beste mening er i beste fall i grenseland. Jeg ser den, og beklager det. Skal begynne å telle til ti før jeg skriver.

Ellers er jeg enig i at styreleder i AS'et er en bremsekloss for godt samarbeid i klubben. Noe annet har jeg heller aldri sagt. Jeg tenker at man må bruke fokus på det man kan gjøre noe med. Og velge de riktige kanalene.

 

Til det siste så kommenterer jeg ikke FFK i andre medier en dette. Men jeg kan ved en passende anleding gjøre meg tilkjenne for deg. Beklagelsen over fortjener du vel strengt tatt å få face to face også.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f