Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 04 jul 13, 12:47

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Men var det konflikten mellom Jocke og Følstad som var utslagsgivende for klubbstyret?

En ting er det økonomiske aspektet. Jocke har selvfølgelig rett når han sier at både scouting og talentutvikling er viktig for fremtidige inntekter. Men kuene skal ha mat mens gresset gror. Pr i dag har ikke klubben høye nok inntekter til å ta denne investeringen.

Kan det være at Jocke også hadde en konflikt med noen andre? F.eks Bakkerud? Og at klubben her måtte ta et valg? I så fall forståelig at Jocke i sitt forsvar legger skylden på Følstad. Litt lettere å få gehør fra grasrota da.

Først så setter du spørsmålstegn rundt om det er Følstad som har hevet konfliktnivået, og deretter presenterer du din egen teori om at konflikten kunne stå mellom Bakkerud og Jonsson. Du legger ikke akkurat lista høyt for å beskylde deg for selvmotsigelse. 

Det skal rimelig mye til for at man går ut med så klar kritikk i offentlige medier som er gjort her, atpåtil har det skjedd tre ganger. Klubben burde i grunn allerede vært gjennom en del møter rundt Følstads verv i klubben. Med den siste kritikken i mente så er det uforståelig at Følstad ikke er historie allerede.

Å ha en sportsjef og en juniortrener er ikke noen "investering" for en klubb i en av de to øverste divisjonene, det er helt grunnleggende stillinger. Selvfølgelig er dette budsjettert med i 2013-budsjettet, problemet er jo at FFK Sport ASA-styret gang på gang på gang har vist at de verken har kontroll på budsjett eller generell målsetning. Når man går ut før sesongen og forteller at det i år skal satses på å styrke sportslig apparat, for så og ribbe den totalt midtveis i sesongen - så føyer man bare på rekken av totalt amatørmessig styring av klubben. Man har vært i sesong i hele tre måneder, hvis styret plutselig fant ut at budsjettet sklir totalt ut og krisetiltak som dette burde iverksettes, så burde dette skjedd på et langt tidligere tidspunkt.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f