Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 04 jul 13, 10:30

Opprinnelig postet av kanogvetalt

 

Om Rafn heller bensin på bålet i riksdekkende media har jeg bare en ting å si: God bedring!

Klubben er inne i en omstillingsprosess. Hvordan tror man de kreftene i kommunen som jobber "for oss" styrkes i forhold til en evt oponion etterhvert som denne farsen fortsetter? Blir vi mer attraktive for sponsorer, publikum og spillere? Gjør dette det lettere å finne en dyktig erstatter til Joppe i markedsavdelingen? Jeg kunne fortsette i det uendelige....

Og jeg tror ikke dette gjøres i beste mening heller....

 

Var denne ment til meg så er det vel andre som trenger den mer enn meg.Den farsen du beskriver kan vel ikke tilskrives andre enn de som er ansvarlige for at det har gått så langt. Og den mest ansvarlige har jeg kritisert siden jeg frivillig gikk ut av styret i sept 2012. Fordi jeg var uenig med hans lederstil, veivalg og maktfordeling mellom styrene.

Jeg tok min hatt og gikk. Synd han ikke har gjort det samme

I en tøff tid for klubben trenger man ledere som klarer å få alle å dra i samme retning. Ser du de egenskapene hos styreleder i AS ?  Eller er det 3 tidligere sentrale personer som lyver ?

Men mest av alt trenger man ledere som forhindrter at klubben gang på gang kommer i samme situasjon. Kutte kostnader er lett, å skape inntekter krever helt andre egenskaper av en leder.

 

Når du avslutter med å si at dette ikke gjøres i beste mening så er det nesten injurierende. Å mene at man har intensjon om å skade klubben ved å si fra om ting man er uenige om er provoserende. Jeg har brukt enormt mye tid og energi på klubben både som spiller og gjennom verv opp gjennom årene og synes den situasjonen klubben befinner seg i er forferdelig. Da er det kanskje greit å se på hvaor årsakene ligger og ikke stikke hodet i sanden og håpe det går over av seg selv.

Kommunen kan komme inn og redde klubben. En sammenslåing av styrene til ett styre er også et steg i rett retning. Men ingen av disse forslagene er fortsatt er realitet. Og den som har staket ut kursen de siste årene (han har vært i AS styret siden 2009) sitter fortsatt og tviholder på roret. Han forstår heller ikke kritikken som rettes mot ham !

Som en morsom kuriositet ser jeg at mange av dine ord og fraser er mistenkelig lik en person som til stadighet kommenterer på FFK-saker både i f-b og på Facebook. På denne siden kan man selvfølgelig være anonym, men det gir litt mer tyngde når man velger å vise hvem man er Cool

 

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f