Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 03 jul 13, 16:40
Endret: 03 jul 13, 17:46
Endret av: FFK pra sempre

Opprinnelig postet av jinky

 Hvorfor underpresterer vi? Stallen vår er ikke bedre per dags dato. Hvorfor er ikke stallen vår bedre per dags dato? Fordi gammel moro må betales før vi i det hele tatt kan hente/produsere spillere og trenere som kan ta klubben opp i eliten igjen. Klubben følges med argusøyne av NFF og om vi ikke møter kravene så er det kroken på døra når høsten kommer. Folk må våkne opp å kjenne lukta av nytrakta kaffe og slutte å sammenligne vår situasjon med situasjonen 17 km hjemmefra, det er rett og slett ikke samme utgangspunkt.

Med all respekt å melde, men det siste avsnittet ditt blir bare vissvass når du ikke klarer å underbygge påstandene dine.



Jeg snakker ikke om sportslige resultater, men om økonomi. Det er kanskje 5-6 klubber med større inntektspotensiale enn oss. Og det har vært lavere inntekter og ikke høyere kostnad som har vært gjengs siden 2008.
Derfor påstår jeg at klubbens ledelse og styre har underprestert i forhold til konkurrentene i flere år.
Uansett så bør ikke en leder med erfaring fra ymse energiselskaper ha all makt i en fotballklubb på elitenivå. Spesielt ikke når han fremstår som en bølle.


Deg om det, begynner å lure på om du er en av de vi har sett med skjult agenda her inne. Du har faktisk bare generalisert i støtte for dagens styre, uten overhodet underbygge noe som helst. 
Du får gå inn på tv2 å se selv da vet du og lese avisene, alternativt finne frem opptak av forrige hjemmekamp når Umbach hadde sin pinlige opptreden.

---------------------------

http://twitter.com/GardC


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f