Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jinky

Knøttespiller

Ble medlem: 08 jan 13
Innlegg: 30

Lagt til: 03 jul 13, 16:22

Opprinnelig postet av FFK pra sempre

Nei en reduksjon i inntektene på linje med konkurrentene pga konjunkturer, er typisk ikke styret sin skyld.
Men når klubben underpresterer i flere år sammenlignet med andre klubber og byer det er naturlig å sammenligne med, da er det gjerne styret og ledelsens skyld. Og det er det vi snakker om her, ikke generellle betraktninger, og søkte sammenligninger.

Man må derfor se på posisjon og potensialet til by og klubb og sammenligne med direkte konkurrenter.

Sitatene tar jeg ikke på strak arm, men Umbach sin TV opptreden nest siste hjemmekamp, og Følstad sine "bølletete og psykopatiske" uttalelser i går er gode eksempler. Kan også nevne at sistenevnet omtalte sin jobb som en uriaspost, som for meg illustrerer klart og tydelig at han er feil man til jobben.

Hvorfor underpresterer vi? Stallen vår er ikke bedre per dags dato. Hvorfor er ikke stallen vår bedre per dags dato? Fordi gammel moro må betales før vi i det hele tatt kan hente/produsere spillere og trenere som kan ta klubben opp i eliten igjen. Klubben følges med argusøyne av NFF og om vi ikke møter kravene så er det kroken på døra når høsten kommer. Folk må våkne opp å kjenne lukta av nytrakta kaffe og slutte å sammenligne vår situasjon med situasjonen 17 km hjemmefra, det er rett og slett ikke samme utgangspunkt.

Med all respekt å melde, men det siste avsnittet ditt blir bare vissvass når du ikke klarer å underbygge påstandene dine.

---------------------------

Lord of the Wing


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f