Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 03 jul 13, 11:10

Opprinnelig postet av Kai Roger

Det klubben trenger er å bytte ut valgkommiteen i klubben (de har kanskje sittet i stillingene sine i noen år? noen som vet?)

Og igjen....husk at Følstad har kun en rolle oppe i dette her........og vi ser det på måten han svarer ang at TFA,Jocke og TA sparkes: 'så var dette en avgjørelse KLUBBEN har gjort. Ja...klubben har vel formelt gjort dette,under STERKT trykk ifra A/S'et .

Sist årsmøte var det problematisk å få på plass et forslag til styre før årsmøtet, og valgkomitéen klaget massivt over at det var vanskelig å finne folk som var villige til å stille opp. Valgkomitéens leder gjorde også klart at han ikke stilte til gjenvalg.

Jeg tror faktisk årsmøtet til slutt endte opp med å velge Øyvind Kvammen, markeds- og forvaltningsdirektør i Værste til valgkomité-leder, så utrolig det enn høres ut. Kai Nilsen, undertegnede og en gjeng andre var hoderistende vitner til et helt utrolig valg av valgkomitéleder.

At vi setter bort valgkomitéen til Værste AS sier vel sitt. Så da blir det heftig valg neste gang med benkekandidater herfra til evigheten, da.

Følstad skyver klubben foran seg der det passer, og fortsetter med å blande kortene. 

Så lenge vi har et Sport AS vil FFK aldri lykkes. Det vi trenger er et kompetent klubbstyre, fornuftig bemanning på viktige poster i klubbdrift som ikke kan gjøres på dugnad, et oppegående årsmøte som ikke nøler med å kaste et styre som ikke gjør jobben sin og et sportslig apparat som har forutsigbare, propriterte, og romslige budsjetter.

Vi må starte å kutte flest mulig bånd til Værste så fort som mulig.

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f