Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 03 jul 13, 00:59

Opprinnelig postet av jinky

Opprinnelig postet av Holters

Må si Jocke fremstår som veldig ærlig og oppriktig, og sier i bunn og grunn det samme som alle andre her inne; må jobbe med utvikling av talenter (og det gjøres igjennom handling - ikke hva som blir sagt i media), må satse på scouting (inntektskilde fremfor en kostnad), må jobbe mer med å øke inntektene parallelt med å kutte kostnadene, og at stadionkostnadene er for høye (at det er synd det ikke var enda sterkere krefter som kritiserte avtalen for to år tilbake, slik at man kunne ha startet prosessen før man kom i en ytterligere nedadgående spiral).

Håper TV 2 legger ut innslaget på sine sider.

(Man får et helt annet inntrykk av å se intervjuet enn å lese noen utvalgte sitater i f-b-artikkelen).

1. Jobbe med talenter. Hvordan gjør man dette med en bunnskrapt kasse?

2. Speiding. Hvordan gjør man dette med en bunnskrapt kasse?

3. Øke inntekter, kutte kostnader. Å øke inntektene i Adeccoligaen er lettere sagt enn gjort. I en situasjon hvor fotball som publikumsidrett er på tilbakegang over store deler av kloden så minker også billettsalg og sponsorinntekter, de desidert største inntektspostene for klubben. Klubbens utgifter er kuttet fra 105 mill til litt under 60 mill på fire år, et imponerende stykke arbeid spør du meg.

4. Stadionkostnader. Jeg vet ikke hvordan det er med andre privatfinansierte arenaer, men også på dette punktet er kostnadene heftig senket og Værste AS har tilogmed spart klubben for 14 mill i utgifter.

Skyt de som skal skytes, men de som sitter i styrene til klubben fortjener ikke å være i kryssilden.

Trodde i min efoldighet at det var de i styrene som hadde kontroll og oversikt. Denne økonomiske krisesituasjonen kan da umulig komme som "julekvelden på kjærringa" (eller hva det heter). I alle bedrifter (som FFK også er) er det styret og da primært ved styreleder som er ansvarlig !!!!! 

Er det noe rart i publikumssvikt når FFK er Norges mest omtalte klubb og da ikke grunnet positiv styring/ledelse?  Omdømme til FFK grunnet styring/ledelse og ikke hva gutta forsøker å få til på banen er lik null og det smitter desverre også over på endel av oss supportere


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f