Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 02 jul 13, 19:50
Endret: 02 jul 13, 19:55
Endret av: Holters

2. juli:

"– Det er feil. Han har ikke sagt noe til meg underveis. Jeg har ikke fått noen tilbakemeldinger fra ham i denne prosessen eller noe som tydet på samarbeidsproblemer. At han kommer med noe sånt som dette nå i ettertid er jeg skuffet over (...) Jeg har som styreleder i FFK Sport AS, og som medlem i sportsutvalget, følt at jeg hele tiden har hatt et godt samarbeid med Joacim. At han nå går ut på denne måten er veldig skuffende.

(..:) Med den posisjonen han har hatt i FFK, burde han ha tatt opp dette med klubbstyret for lenge siden, og selvsagt også med meg. Det har han så vidt jeg vet ikke gjort, sier Følstad."

http://www.f-b.no/ffk/jonsson-har-feil-1.7962372

5. juni:

"I en intern e-post til FFK-systemet retter han kritikk mot flere forhold i klubben. (...)

Dog kjenner Fredriksstad Blad til at Jonsson føler seg dårlig behandlet og peker på at det for tiden er et uholdbart arbeidsmiljø i klubben. Jonssons kritikk blir bekreftet av flere kilder i FFK-systemet.

Fredriksstad Blad har også fått tilgang til en e-post der Jonsson skriver om en rekke forhold han mener ikke fungerer i dagens FFK, og viser til store samarbeidproblemer. (...)

I e-posten FB har fått tilgang til peker Jonsson på flere interne samarbeidsproblemer. Jonsson har gjennom det siste året ikke vært involvert i alle sportslige, organisatoriske prosesser slik jobben hans som sportssjef skulle tilsi."

http://www.f-b.no/ffk/jonsson-sykemeldt-1.7921272

 

Kan ikke gjøre noe annet enn å humre av Følstads uttalelser som gjør at han fremstår som komiske Ali.

Jonsson er vel tredjemann som offentlig går ut og kritiserer Følstads lederstil, ufine ordbruk og manglende samarbeidsevner; Rafn, Arnesen og Jonsson? Har jeg glemt noen?

Hver  eneste gang har Følstad benektet at dette er tilfelle. Det i seg selv er vel et ganske klart tegn på manglende evne til å samarbeide med andre, når man ikke engang registrerer at det er et problem (!). Av og til er det greit å se seg selv i speilet; når alle andre er problemet, så er man kanskje et problem i seg selv?

Det er bare å benke seg foran TV 2 sporten kl 21:25 i kveld.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f