Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 26 jun 13, 22:10

Opprinnelig postet av Jens G Best

Det lille jeg fikk hørt virket positivt og ærlig. Han innrømte at han hadde brukt "altfor mye tid" på FFK i siden han kom til Værste for to år siden, at de var innstilt på å nå finne en løsning som sikrer en varig økonomisk grunnmur og så skal Værste ut av den sterke symbiosen med klubben og være sponsorer på lik linje med alle andre. 

Dette er bra. Det er generelt godt å lese at folk i posisjoner begynner å se på konkrete løsninger som faktisk vil løsne båndene mellom klubben og Værste. Det er til det beste for klubben, og antagelig også for Værste.

Når det gjelder kunstgress og flere brukere av stadion: Det er vel nødt til å bli slik. En stadion til et tresifret antall millioner kan rett og slett ikke være forbeholdt 15 seriekamper og høyden to cupkamper i året. Ikke dersom de som putter penger inn i det har et ønske om å få noe igjen for det.

Nå virker det som viljen til å svelge de nødvendige kamelene og ta mer dyptgripende grep enn nedskjæringer i det sportslige apparatet er til stede. La nå dette bli starten på en opptur. Også sportslig.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f