Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 03 jun 13, 15:25


Hva er det som skjer i Fredrikstad Fotballklubb? En av de eneste virkelige få dyktige menneskene som er igjen i klubben, som har fått til mye med lite eller ingen midler, blir nærmest mobbet og behandlet slik at han velger å sykmelde seg?

Følstad og Umbach Hansen, skremmende å se så mye inkompetanse satt i system. Fra å være en klubb ganske sammenlignbar med Ålesund(etter Normark perioden), med nærmest full stadion og optimisme, er FFK nå nærmest en klubb mennesker i Fredrikstad trekker på skuldrene av og har blitt likegyldige til. Vet at det egentlig ikke er slik og at interessen er der. Men alt rotet de siste årene, med økonomisk rot, svindel, Piroja saken, salg av spillere (eller gitt bort gratis), dårlige lederere etc  har ødelagt det som var av optimisme og glede rundt klubben.

Hvor langt ønsker Følstad og Værste å drive klubben mot stupet? Hører det er snakk om å selge spillere. Selge hva og hvem? Kun Haitam vi strengt tatt kan få noe for, hva skal man gjøre med resten, gi de bort som vi pleier å gjøre for å spare lønn? Troppen er syltynn nok som den er. Morsomt at Umbach Hansen og Følstad klager på publikumsoppmøtet. Ca 4000 i snitt i Adeccoligaen, for et middels Adeccolag, som har solgt unna de beste spillerne sine og som lønnsmessig nå er skrapet, er fortsatt publikumsmessig milevis unna de andre lagene i Adeccoligaen. Allikevel klager man i media og er på ræva økonomisk, pga Værste avtalen og dårlig økonomisk styring fra tidligere, spesielt fra Henriksen/Morgan tiden. Er vel først nå også at klubben nærmest er ferdige med etterbetaling til ex trenere også.

Vi må stikke fingeren i jorda Er ingen vei ut av dette, klubben klarer ikke og vil ikke klare i fremtiden å betale det de skylder i henhold til lån/Værste avtalen. Avtalen må reforhandles, enkelt og greit før klubben er enda mer rævkjørt. Klubben må få et tilbud om å ta over stadion for en billig penge og Værste/Brynildsen må trekke seg helt ut, da er jeg ganske så sikker på at Høili vil bidra å hjelpe FFK opp av sumpa igjen. Klubben må også lære seg å stå på egne bein, næring etter tæring. Man kan ikke bruke penger som fulle sjømenn. Når andre lag klarer å drive toppfotball, med langt færre innbyggere, tilskuere og generell interesse, må Fredrikstad kunne klare det. Igjen skremmende å se så mye inkompetanse satt i system. 

 

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f