Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 30 mai 13, 20:01

Spillerne opptrer usikkert på banen, virker som de ikke er sikre på sin rolle i laget. Dette er trenerteamets ansvar! Innsatsen er der, men samspillet er fraværende til tider. Vi har ingen definert spillestil etter 6mnd med Bakkerud, det er rett og slett ikke bra nok.

Keeper: Masalin har vist seg som OK i TL, da bør han dominere i Adecco. Jensen er et meget spennende andrevalg!

Forsvar: Madrigal konkurrerer vistnok med Gamboa om høyrebacken på Costa Rica (Myrie- I know..). Lønn Jensen meget spennende! Martinsen og Grorud har en bråte med TL og Adecco kamper i belte, burde lime sammen et forsvar i Adeccoen! Strømsborg et ok cover. Duré rett inn på laget om han blir 100% frisk igjen.Aleesami tok TL med storm, da bør han også dominere i Adeccoen!

Midtbane: Halvorsen og Solberg bør bety MASSE målpoeng i Adeccoen, sjekk ut CV'n demmes. Standerholen er spennende, og gjør det også bra i år. Rafn blir for lett. Julius har ikke begeistret meg ennå, men gir ham vel ikke helt opp ennå. Hansi med en mengde TL og Adecco kamper for FFK, og fremdeles fysisk rå form. Jabbie har tidligere levert på de to øverste nivåene i Norge. Uansett vår svakeste lagdel akkurat nå.

Angrep: Ingen lag i Adeccoen har 4 spisser å ta av. Stene har en rå "record" fra Adeccoen for Ranheim, gjorde det også OK i TL ifjor. Shaswari var Bærums beste spiller i Adeccoen i fjor. Gueye har definitivt et talent men får det ikke helt ut. Anier sees på som en kommende solid TL spiller.

Konklusjon: Et trenerteam bør få LANGT mer ut av dagens stall enn tilfelle.

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)
Fredrikstad tar sølv og opprykk! (2010)
Fredrikstad tar Gull! (2011)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f