Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tone Beate

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 mai 13
Innlegg: 20

Lagt til: 28 mai 13, 23:04



Du skaper ett inntrykk av at styrene har blitt enig i noe som kan bringe klubben videre, og at styrelederne har kontroll på situasjonen.
Uten å vite hva som har skjedd i dag, virker det som for utenforstående, at det eneste de kan ha blitt enige om er å kutte ytterligere i en økonomi som allerede er langt under potensialet til klubben. Og det hverken bringer klubben videre, eller vil stoppe den nedadgående spiralen som nå har var veldig lenge.  Tvert i mot er det da mye som tyder på at det blir enda vanskeligere å finne ny sponsorer, og enda færre vil møte på kamp.

Du har selvfølgelig rett til å forsvare så mye du vil, akkurat som jeg og andre har rett til å kritisere det vi mener er feil. Det er hele poenget med vårt forum.

[/quote]

Er ikke det hele vitsen med å sitte i et styre da? At vår oppgave er å prøve å jobbe fram løsninger som bringer klubben videre? Filosofisk er kontroll en innbildning. Plutselig slår lynet ned og alt du trodde du hadde kontroll på er borte. Poenget mitt var at styrene samarbeider tett og godt for å finne løsninger. Når tiltakene blir lagt fram kan vi diskutere om de er gode nok til å bringe klubben dit vi vil.

Jeg skjønner at folk er engstelige for framtiden for klubben. Det er vi alle. Men her inne blir det framsatt så inmari mange negative antagelser om framtiden at det halve kunne vært nok. Så prøv å holde de dystre tankene litt i sjakk og vent med dommen til vi ser hva vi snakker om.

---------------------------

Tone Beate


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f