Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 26 mai 13, 22:10

Bra innlegg av "Ellis", selvom jeg for min del har et annet syn på en del av dette.

Det er svært få her inne som "rakker ned på Klubben"- Og jeg er ganske sikker på at alle her inne deler Ellis' ønske om at klubben skal så høyt på tabellen som mulig.

Men det også Ellis må akseptere er at det er en god del "her inne" som er en smule forbannet på hvordan klubben er ødelagt og endret til det ugjenkjennelige fra det laget vi alle stod med klump i halsen og fulgte sammen med 7200 andre mot Kvik. Eller i mange andre kamper opp gjennom årene.  Men det er ikke jo Klubben som sådan man er forbannet på, men det spillet og surret som har foregått og foregår - og de konsekvensene det har fått. Det er jo tvertimot på vegne av Klubben man er forbannet, oppgitt, lei seg, føler avmakt osv osv.

Jeg synes det er vedlig bra at det finnes, og finnes mange, slike positive supportere som Ellis rundt FFK. Men en del andre har nå rett og slett fått nok. Det som er tankekorset her, og som Ellis helt riktig påpeker, er at en god del av måtene å vise sin protest mot det man misliker også rammer Klubben som institusjon.

Jeg har stor respekt for en ekte supporters syn om "godta status, og gjør det beste ut av det"! Poenget er at jeg tror ikke det er mulig å komme dit vi ALLE vil, med de rammefaktorer som nå foreligger. Det gjør ikke meg og mine meningsfeller til noen dårligere supporter enn Ellis.Vi har bare tro på at det er mulig å få til "litt" større strukturelle endringer. Det har skjedd større undre før. Spesielt har "undre" enn tendens til å skje om nok personer sier i fra tydelig nok, og på en sivilisert måte.

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f